elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Try Edge

Totale omkostninger

Her på elbilviden.dk vil I til enhver tid kunne se, hvad det cirka koster på månedsbasis at eje de ti mest solgte – eller omtalte – elbiler i Danmark. Det kaldes også bilens totale omkostninger eller Total Cost of Ownership.

Vær opmærksom på, at værdierne i beregningerne er estimerede. Kontakt en lokal forhandler for et eksakt tilbud på månedlige udgifter.

Beregning af totale omkostninger

Se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra februar til marts 2021.

Download PDF her

Miljøstyrelsens TCO-beregner

Miljøstyrelsen har udviklet en TCO-beregner, der gør det muligt allerede i tilbudsfasen at beregne, hvad køretøjers samlede omkostninger vil blive i hele dets brugsfase.

Se tidligere TCO’er

TCO april 2021

For første gang på TCO-listen optræder Seat Mii og VW ID.4.

Vær opmærksomme på at flere af producenterne har meget gode privatleasingtilbud lige nu, så hvis ikke du ønsker at eje, men samtidig har lyst til at prøve en elbil, så er tidspunktet for privatleasing godt nu.

Du kan se TCO’en her.

TCO marts 2021

Så er TCO oversigten opdateret, og denne gang er det en ny-kommer som stjæler opmærksomheden.

Den nye Fiat 500e, er spændende med mange forskellige udstyrsmuligheder inklusiv en cabriolet variant, men også med forskellige batterier og ladetider, og så er den jo en smart lille bil.

De har et super leasingtilbud med 15.000 km pr år, uden udbetaling og inklusiv serviceaftale, som gør den til Danmarks billigste elbil af top-ti bilerne lige nu.

Kr. 2.995 pr måned + strøm, så ca. kr. 3.600 pr måned inkl. alt.

Se den nye TCO her.

TCO december 2020

Den nye TCO (totale omkostninger) indeholder nu totale omkostninger på de 10 mest solgte elbiler i november på fire årlige kørelængder.

Fire nye modeller optræder nu på listen: Peugeot e-208, Kia e-Niro, Hyundai Kona og Mercedes EQC 400.

Du kan med andre ord se hvad det koster at eje én af de oplyste elbiler, fra 10.000 og op til 25.000 kørte km per år, i en tre års periode.

Du kan finde den opdaterede TCO her.

TCO november 2020

Den nye TCO (totale omkostninger) indeholder nu totale omkostninger på 10 udvalgte biler på fire årlige kørelængder.

Du kan med andre ord se hvad det koster at eje én af de oplyste elbiler, fra 10.000 og op til 25.000 kørte km per år, i en tre års periode.

Du kan finde den opdaterede TCO her.