elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Vejledninger

Som boligforening er der helt særlige behov i forhold til at opsætte ladestandere, og det kan være svært at finde ud af, hvad I må, og hvordan I kommer i gang. Derfor er der udarbejdet flere guides, som vi har samlet til jer her på elbilviden.dk.

I har mulighed for at forberede jer på den grønne omstilling og beboernes behov ved at undersøge, hvordan I kan tage de første skridt til at klargøre jeres parkeringsarealer til elbilopladning. Mens selve ladestanderne kan sættes op i et tempo, som passer til beboernes behov, kan den grundlæggende infrastruktur som eksempelvis tomrør, strømkapacitet og plads i elskabet med fordel forberedes tidligere.

Copenhagen Electric’s miniguide

Guiden fra Copenhagen Electric er rettet mod beboelsesejendomme, der deler parkeringsareal, og som administreres af boligforeninger og -selskaber – herunder ejer, andel, samt private og almennyttige lejelejligheder.

Guiden bygger på erfaringer fra ejendomme, som allerede har etableret ladeinfrastruktur.

Miniguide

Ladeinfrastruktur til beboelsesbygninger med delt parkeringsareal

Læs guiden her
Miniguide

AlmenNets guide til boligforeninger

Er du fra en almen boligorganisation? Så kan AlmenNets værktøjer hjælpe dig til arbejdet med etablering af ladestandere i din boligorganisation. Materialet kan bruges, som det er, eller indholdet kan tilpasses jeres afdeling og situation.

Guide og værktøj

Læs AlmenNets guide og værktøj her

Se værktøjet her


FDEL’s guide til boligorganisationer

Mange boligforeninger og -selskaber får forespørgsler fra beboerne om mulighed for at oplade elbiler. Hvordan håndterer I som forening eller selskab på bedste vis kollektiv opladning af elbiler under hensyntagen til teknik, praktik, økonomi og jura? Det kan I læse mere om i ovenstående vejledning fra elbilforeningen FDEL, som kommer ind på de hensyn, der skal tages.

Vejledning

Til boligorganisationer vedrørende opladning af elbiler

Læs guiden her
Boligforeningscases