elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Alt I skal vide om elbiler til erhverv

Overvejer I elbiler i bilflåden? Eller ladestandere på jeres parkeringsplads? Elbilviden.dk hjælper jer på vej, når I starter eller viderefører den grønne omstilling af jeres transport. Her på siden kan I finde aktuelle elbiler på det danske marked og få svar på en masse spørgsmål om opladning.

Bliv klogere på elbiler og ladning

Elbilviden.dk har opdelt informationen om elbiler i tre sektioner, som I kan læse mere om herunder.

Overvejer I elbiler i bilflåden?

Overvejer I elbiler i bilflåden?

Hjælper jer til at tage beslutninger, når I overvejer at skifte bilflåden til elbiler. Giver inspiration til, hvordan I kan gribe det an, og hvad andre virksomheder har gjort.

Overvejer I EL I BILFLÅDEN?

Hvad koster en elbil?

Hvad koster en elbil?

Tager pris og driftsomkostningerne under kærlig behandling, så I ikke er i tvivl om, hvordan elbiler påvirker driftsøkonomien.

HVAD KOSTER EN ELBIL?

Sæt strøm til jeres bilflåde

Sæt strøm til jeres bilflåde

Giver overblikket i forhold til infrastruktur og ladning af elbiler. Hvad skal I være opmærksomme på, og hvordan bliver I klar til at skifte til elbiler i bilflåden.

SÆT STRØM TIL JERES BILFLÅDE

Bliv opdateret på mulighederne for at lade i Danmark

Danmark har udviklet sig meget i forhold til mulighederne for at oplade sin elbil uden for hjemmet. Elbilviden.dk har samlet data fra de danske leverandører af ladestationer i et kort, så det er nemt at overskue.

Se kortet over ladestandere

Få et overblik over el-køretøjer i Danmark

På vores bilkatalog kan du få et overblik over hvilke elbiler, -varebiler og -lastbiler, som du kan købe i Danmark. I kataloget kan du også sortere køretøjerne på forskellige parametre såsom rækkevidde og pris. Dertil kan du sammenligne køretøjerne med hinanden, så du kan finde den elbil der passer til dine behov.

Tilgå bilkataloget her