elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Cases fra boligorganisationer

Boligforeningscases
Foto: Region Hovedstaden

Når I som boligforening eller -selskab står over for den helt nye opgave, det er at opsætte ladestandere, kan det være gavnligt at se, hvad andre har gjort. Copenhagen Electric har derfor herunder tre case eksempler fra boligorganisationer, som har været igennem hele processen med at få sat ladestandere op. I kan derfor læse om deres erfaringer herunder.

Holdkærparken, Kastrup

Afdeling 14, Holdkærparken på Vestamager, er en boligforening med 241 boligenheder, lejligheder og rækkehuse med mindre satellit parkeringspladser fordelt ud over bebyggelsen. Afdelingen administreres af PAB, (Postfunktionærernes Andelsboligforening) – en boligorganisation, der bygger, drifter og administrerer almene lejeboliger. PAB har i alt 18 afdelinger fordelt på Amager og Sjælland med cirka 3.500 boligenheder.

Du kan læses casen her.

Vildtbanegård, Ishøj

Afdeling 3 i Vildtbanegård er en almennyttig boligforening tæt på Ishøj Station og Bycenter. Afdelingen er etableret i 1988 og består af 380 lejligheder. Afdelingen er én blandt i alt fire afdelinger i bebyggelsen Vildtbanegård med samlet 1.700 lejligheder og separate afdelingsbestyrelser. Afdeling 3 administreres af boligorganisationen DAB (Dansk Almennyttig boligselskab).

Du kan læses casen her.

Fyrholmen, Københavns Sydhavn

Fyrholmen på Sluseholmen i Københavns Sydhavn er en ejerforening med 196 lejligheder opført i 2006, som en karré med parkeringskælder i området under gårdmiljøet. Foreningen administreres af en bestyrelse.

Du kan læses casen her.