elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Alt du skal vide om elbiler til private

Overvejer du en elbil? Elbilviden.dk har samlet information til dig, som overvejer at skifte til elbil- eller dig, der allerede har skiftet til el. Her på siden kan du finde aktuelle elbiler på det danske marked, få svar på en masse spørgsmål om opladning og få afkræftet flere myter om elbiler.

Bliv klogere på elbiler og ladning

Elbilviden.dk har opdelt informationen om elbiler i tre sektioner, som du kan læse mere om herunder.

Overvejer du en elbil?

Overvejer du en elbil?

Besvarer de spørgsmål du ofte går rundt med, når du overvejer en elbil. Kan den indfri mine behov, og hvad er forskellen på et have en elbil i forhold til det, du er vant til? Vi punkterer også en række myter om elbiler.

Overvejer du en elbil?

Sæt strøm til din elbil

Sæt strøm til din elbil

Giver overblikket i forhold til infrastruktur og ladning af elbiler. Hvad skal du være opmærksom på, og hvordan bliver du klar til at skifte til en elbil.

Sæt strøm til din elbil

Hvad koster en elbil?

Hvad koster en elbil?

Tager pris og driftsomkostningerne under kærlig behandling, så du ikke er i tvivl om, hvad det indebærer for privatøkonomien at eje en elbil.

Hvad koster en elbil?

Bliv opdateret på dine muligheder for at lade i Danmark

Danmark har udviklet sig meget i forhold til mulighederne for at oplade sin elbil uden for hjemmet. Elbilviden.dk har samlet data fra de danske leverandører af ladestationer i et kort, så det er nemt at overskue.

Se kortet over ladestandere

Få et overblik over el-køretøjer i Danmark

På vores bilkatalog kan du få et overblik over hvilke elbiler, -varebiler og -lastbiler, som du kan købe i Danmark. I kataloget kan du også sortere køretøjerne på forskellige parametre såsom rækkevidde og pris. Dertil kan du sammenligne køretøjerne med hinanden, så du kan finde den elbil der passer til dine behov.

Tilgå bilkataloget her