elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Det gør andre virksomheder

Det er altid godt at se og høre andre virksomheders erfaringer med indkøb af elbiler. Derfor har vi samlet gode eksempler på virksomheder, som har arbejdet med at få elbiler eller el-varebiler ind i deres bilflåde.

Det gør andre virksomheder
Foto: Region Hovedstaden

Når el i bilen giver køreglæde

Region Hovedstaden har samlet 20 eksempler på virksomheder og offentlige organisationer, som har skiftet til el i bilflåden. I casesamlingen kan du blandt andet lade dig inspirere af Ballerup Kommune, KLS Grafisk Hus, HOFOR, Danmarks Tekniske Universitet og Dyrup.

Læs casehistorierne her

Erhvervskørsel på El – et projekt i otte virksomheder

Projektet Erhvervskørsel på El har givet otte virksomheder tilskud til at anskaffe el-varebiler – og fulgt op på deres erfaringer og arbejde med at skifte deres daglige drift til grønnere kørsel. Rapporten nedenfor giver et indblik i erfaringerne fra AFA JCDecaux, Bring, GoEnergi, Gubra, HOFOR, IntoPit, Krüdal og Røder & Mortensen, ligesom den viser de miljømæssige konsekvenser af virksomhedernes skift til el.

Læs om effekterne af projektet her

Når el-varebilen leverer strøm til elektrisk værktøj

Projektet V2E tager udgangspunkt i AFA JCDecaux, der, med tilskud fra Region Hovedstaden, har anskaffet syv el-varebiler med en V2E applikation. Det betyder, at elbilens elektriske system kan levere strøm til elektrisk værktøj og udstyr ved udførelse af serviceopgaver i byrummet – også kaldet Vehicle-to-Equipment (V2E). V2E-teknologien har endnu ikke opkobling på el-varebilens hovedbatteri som en kommerciel mulighed, men her kan du læse mere om de spændende resultater, som bliver en mulighed i fremtidens el-varebiler.

Læs rapporten her