elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Inspiration når I skifter til el

For at hjælpe jer godt på vej til at blive en grønnere virksomhed, ved at skifte til elbiler og opsætte ladestandere til medarbejdere, kunder og egen flåde, har Copenhagen Electric lavet en guide til flådeejere.

Guiden er til jer, der står for drift og indkøb af køretøjer til virksomhedens flåde. I guiden bliver I introduceret til nogle af markedets køretøjer, opladning og hvordan I kan etablere ladestandere.

I kan også se mere om, hvordan I kommer i mål med en grøn elbilflåde med en uvildig rådgiver, som kan hjælpe jer med at få det komplette beslutnings­grundlag. Et forløb begynder med en screening af jeres virksomhed, efter­fulgt af anbefalinger, resultater og en handlingsplan.

Guide til flådeejere

Til dig der skal indkøbe elbiler og ladestandere til virksomhedens bilflåde

Læs guiden her

Inspiration fra udlandet

Virksomheder kan også søge inspiration fra den europæiske webbaserede EUFAL-platform, der er et samarbejde mellem syv partnere fra fem lande heriblandt Danmark.

Platformen er en webbaseret open source-platform for vidensudveksling om at omstille elektrificering af kommerciel transport i byerne, der leverer alle tilgængelige data centralt. EUFAL giver dokumenterede værktøjer og viden til virksomheder og politik på forskellige stadier af elektrificeringen af bilflåder: den tidlige planlægning, implementeringen og endelig optimeringen af elektriske køretøjer.

Her kan I også finde cases fra andre virksomheder.

EUFAL Platformen

Electric Urban Freight and Logistics – EUFAL – arbejder for at skabe viden om elektrificeringen af virksomheders bilflåder i Europa.

Find hjemmesiden her

Elektrificering af varetransport

Region Hovedstaden afholdte i marts måned 2021 et webinar om elektrificeringen af varetransport.

Se webinaret her
Guides til virksomheder

Elbilnetværk november 2020

Region Hovedstaden afholdte i november 2020 et elbilnetværk, hvor du blandt andet kan se og høre om elektrificering af erhvervstransporten

Se elbilnetværket her
Elbilnetværk 2020