elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Try Edge

Alt I skal vide om elbiler til det offentlige

Overvejer I, hvordan byen og infrastrukturen skal understøtte den grønne omstilling til elbiler? Elbilviden.dk hjælper kommuner og andre offentlige aktører, når I skal træffe beslutninger om ladeinfrastruktur og giver indblik i gældende regler og lovgivning på området.
Hvis I vil vide mere om omstilling af jeres egen bilflåde, så se under Erhverv her på siden.

Bliv klogere på elbiler og ladning

Elbilviden.dk har opdelt informationen om elbiler i fire sektioner, som I kan læse mere om herunder.

Overvejelser om el

Her hjælper vi offentlige myndigheder på vej i forhold til at fremme elbiler i byrummet – og belyser hvad I kan – og ikke kan – gøre med baggrund i lovgivningen.

Overvelser om el

Hvad koster en elbil?

Tager pris og driftsomkostningerne under kærlig behandling, så I ikke er i tvivl om, hvordan elbiler påvirker driftsøkonomien.

HVAD KOSTER EN ELBIL?

Ladestrategier i kommuner

Giver inspiration til, hvordan I som kommune kan fremme elbiler i jeres byer, og hvordan I kan udvikle en strategi for ladeinfrastruktur hos jer.

ladestrategier i kommuner

Boligforeninger- og selskaber

Giver bestyrelser i boligforeninger og -selskaber inspiration til, hvordan I griber lademuligheder an på jeres parkeringsarealer.

Boligforeninger og -selskaber

Bliv opdateret på mulighederne for at lade i Danmark

Danmark har udviklet sig meget i forhold til mulighederne for at oplade sin elbil uden for hjemmet. Elbilviden.dk har samlet data fra de danske leverandører af ladestationer i et kort, så det er nemt at overskue.

Se kortet over ladestandere