elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Beregning af totale omkostninger

Her kan du se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra de seneste tre måneder.

TCO for oktober 2021

Se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra august til og med oktober 2021.

Vi byder Polestar 2 velkommen!

Download PDF her
TCO oktober 2021

Se tidligere TCO’er

TCO september 2021

Se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra juli til september 2021.

Det går stadig rigtig godt med elbilsalget, og det er glædeligt at se, at der er en god spredning på både størrelse og leverandører af bilerne.

VW tager imidlertid både 1. og 2. pladsen, med Tesla Y lige bag sig.

Renault ZOE har også fået ”luft under vingerne” igen, og er nu tilbage på top 10 listen over Danmarks mest solgte elbiler.

Du kan se TCO’en her.

TCO august 2021

Se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra juni til august 2021.

For første gang i år er ingen af de små elbiler i A/B segmentet repræsenteret blandt de ti mest solgte elbiler i Danmark.

Til gengæld ser vi Fords Mustang Mach-E og Teslas Model Y fra D segmentet. Det ser vi som et tegn på, at den danske befolkning begynder at benytte elbilen som den primære bil i husholdningen.

Du kan se TCO’en her.

TCO juli 2021

Se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra maj til juli 2021.

Du kan se TCO’en her.

TCO maj 2021

Se de estimerede månedlige totale omkostninger for de ti mest solgte elbiler på det danske marked fra februar til april 2021.

Du kan se TCO’en her.

TCO april 2021

For første gang på TCO-listen optræder Seat Mii og VW ID.4.

Vær opmærksomme på at flere af producenterne har meget gode privatleasingtilbud lige nu, så hvis ikke du ønsker at eje, men samtidig har lyst til at prøve en elbil, så er tidspunktet for privatleasing godt nu.

Du kan se TCO’en her.

TCO marts 2021

Så er TCO oversigten opdateret, og denne gang er det en ny-kommer som stjæler opmærksomheden.

Den nye Fiat 500e, er spændende med mange forskellige udstyrsmuligheder inklusiv en cabriolet variant, men også med forskellige batterier og ladetider, og så er den jo en smart lille bil.

De har et super leasingtilbud med 15.000 km pr år, uden udbetaling og inklusiv serviceaftale, som gør den til Danmarks billigste elbil af top-ti bilerne lige nu.

Kr. 2.995 pr måned + strøm, så ca. kr. 3.600 pr måned inkl. alt.

Se den nye TCO her.

TCO december 2020

Den nye TCO (totale omkostninger) indeholder nu totale omkostninger på de 10 mest solgte elbiler i november på fire årlige kørelængder.

Fire nye modeller optræder nu på listen: Peugeot e-208, Kia e-Niro, Hyundai Kona og Mercedes EQC 400.

Du kan med andre ord se hvad det koster at eje én af de oplyste elbiler, fra 10.000 og op til 25.000 kørte km per år, i en tre års periode.

Du kan finde den opdaterede TCO her.

TCO november 2020

Den nye TCO (totale omkostninger) indeholder nu totale omkostninger på 10 udvalgte biler på fire årlige kørelængder.

Du kan med andre ord se hvad det koster at eje én af de oplyste elbiler, fra 10.000 og op til 25.000 kørte km per år, i en tre års periode.

Du kan finde den opdaterede TCO her.