elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Tung transport17. maj, 2023

Opdateret TCO-beregner for el-varebiler april 2023

Se den nye TCO-beregner for el-varebiler fra april 2023 her

TCO varebiler april 2023

Lucas Klosterskov Perkild

17. maj, 2023

Nyheder:

  • To nye varebiler er med i denne opdatering sammenlignet med februars TCO. De to nye modeller er: 1) Iveco e-Daily 42S14E Chassis 2) Iveco e-Daily 35S14E L3H2
  • For første gang er der en varebil med en totalvægt på mere en 3.500 kg. Iveco e-Daily 42S14E Chassis har en totalvægt på 4.250 kg

Information:

Her er vores TCO-beregner for elektriske varebiler. TCO-beregneren viser de til enhver tid eksisterende elektriske varebiler med en tilladt totalvægt på +3 ton. Der findes også varebiler med en lavere totalvægt, men de er ikke med i denne oversigt p.t.

For at få en endnu mere præcis beregning kan du lægge egne data ind i de celler, som er grønne.
Det kan for eksempel være, at du har en anden låne-/finansieringsrente, end den vi har oplyst, eller måske har du diverse udstyr eller prisjusteringer, du vil have med.

Alle priser i TCO-beregneren kommer fra importøren af varebilen.

Pristilbud og/eller kampagnepriser kan du lægge ind som et tillæg/en reduktion i cellen ”Pris u. moms fabriksmonteret udstyr” på samme måde som faktiske priser for fabriksmonteret udstyr. Det gør du på følgende måde:

Fabriksmonteret udstyr:
Udstyr 1: 10.000 kr.
Udstyr 2: 7.500 kr.
Udstyr 3: 10.000 kr.
Rabat på bil og udstyr: -20.000 kr.
Sum: 7.500 kr. – som skrives ind i cellen under fabriksmonteret udstyr.

I cellerne for lokalmonteret udstyr indsætter du prisen for: Vinterhjul, krog, reolsystemer og lignende.

TCO-beregneren udregner nu alle udgifter, der er for den varebil, du har valgt. I tillæg viser den flere forskellige alternativer for benyttelsesperiode nederst i beregneren. Den viser også, hvilke perioder som bedst kan betale sig ud fra de forudsætninger, der er lagt ind i beregneren, ved at skalere de forskellige perioder fra rødt til grønt.

TCO-beregneren er opdateret per 2. arbejdsdag hver måned og viser som nævnt alle elektriske varebiler som findes med en totalvægt på over 3 ton.

Vi håber, at du vil få glæde af TCO-beregneren.

Download værktøjet:

Tilgå værktøjet her.