elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Åbent hus

Kør Grønt

Kør Grønt 2022

Borgere i og omkring fem kommuner på Sjælland – Hillerød, Roskilde, Køge, Slagelse og Helsingør – får i år mulighed for at opleve og prøvekøre en elbil og høre mere om, hvordan man kan skifte og dermed være med til at reducere klimapåvirkningen – uden at det går ud over privatøkonomien. Endnu flere kommuner kan gøre brug af Kør Grønt Kampagnens informationsmødeplatforme om etablering af opladning.

Kør Grønt Kampagnen hjælper med at få information ud

Mange borgere i Helsingør bor i egne huse og kan uden problemer sætte ladestandere op, når de er klar til at skifte til elbil, siger chefkonsulenten. Men der er også en del, der bor i boligforeninger, hvor man skal blive enige om investeringen. Dem og kommunens lokale virksomheder og erhvervsdrivende er nødt til at give en hånd med for at gøre opladningsmulighederne endnu bedre, der hvor det er muligt.

Mange vil gerne, men de ved ikke hvordan, de skal komme igang. Derfor laver vi ved siden af Kør Grønt Kampagnens torvearrangement, som finder sted foran Kulturværftet lørdag d. 17. september kl. 10-15, en række informationsmøder på Toldboden, man kan tilmelde sin boligforening eller virksomhed.

Hvor borgerne til torvearrangementet d. 17. september vil kunne opleve og prøvekøre nogle af markedets nyeste elbiler og få en snak med uvildige specialister fra Elbilforeningen, vil der på Kør Grønt informationsmøderne d. 19. og 22. september være fuld fokus på de forskellige aspekter af etablering af opladning til elbiler.

 

Du kan læse mere om arrangementet og Kør Grønt kampagnen her.

Detaljer

Dato

17 september - kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Kulturværftet
Helsingør

Web

Tilmelding

Arrangementet er gratis

Arrangør

FDEL & CPH-Electric