elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Event

Invitation til inspirationsworkshop om den bæredygtige omstilling af trafikken i kommunerne

Invitation til inspirationsworkshop om den bæredygtige omstilling af trafikken i kommunerne

Ladestandere til elbiler kan blive en ny data booster
Kommunerne står overfor et stort ansvar efter den 1. april, hvor de nu kan give tilskud til opsætning af offentlige tilgængelig ladestander på egen grund. Hør hvordan det blev gjort i Region Hovedstaden, og ikke mindst, hvorledes de så muligheden i også at anvende de mange ladestandere til at indsamle data om bl.a. brugeradfærd.

Jesper Lauritsen fra Region Hovedstadens ejendomme fortæller om de muligheder og fordele de har opnået og forventer at opnår, ved deres udbudsproces. Hvad har fokus været, hvem får gavn af det, og ligger der et uudnyttet potentiale for kommunerne?

Hvordan Danmarks bedste mobilitetsdata kan understøtte planlægningen af grønne transportformer
Hør eksempler på, hvordan Rambøll benytter og distribuerer mobilitetsdata fra Tomtom til f.eks. kortlægning af trængsel, analyse af cykelpotentialet i byerne, kortlægning af
CO 2 udledning fra vejtrafikken som følge af omstillingen til grønne drivmidler, eller mulighederne i miljøzoner mv.

Kasper Hove Pedersen fra Odense Kommune fortæller om, hvordan mobilitetsdata har skabt en datadrevet platform til analyser og beslutningsgrundlag i kommunens grønne mobilitetsplan.

Vær med til at brainstorme på, hvordan mobilitetsdata i endnu højere grad kan understøtte den grønne omstilling i kommunerne i trafik og mobilitetsplanlægningen.

Smartere samtænkning af trafik og anlægsprojekter
Se det gode eksempel fra en kommune på, hvordan man opstiller et værktøj til at kunne analysere trafikken og sammenhænge mellem adskillige trafikprojekter og anlægsprojekter. Se trafikken som en helhed, samtidigt med at man forbereder en række projekter til detailplanlægning med ét og samme værktøj.

Giv ideer til, hvordan metoden kan anvendes til at understøtte en strategisk udvikling af vejnettet og udarbejdelsen af mobilitetsplaner.

 

Tilmelding
Send en mail til Jesper Larsen jpl@ramboll.dk senest 16. Marts
Angiv navn og
organisation.

Praktisk: Der vil være
diverse snacks, kaffe,
drikkevarer mm.

Detaljer

Dato

22 marts 2022 - kl. 13:00 - 15:30

Adresse

Rambølls hovedkontor
Hannemanns Alle 53

Web

Tilmelding

Arrangementet er gratis

Arrangør

Rambøll