elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Køb og udbud af ladeinfrastruktur

På denne side kan I som offentlig organisation finde inspiration til køb- og udbudsprocesser til indkøb af ladeinfrastruktur til el-lastbiler. På siden kan du finde nogle generelle tips til processen, samt finde udbudsmaterialet fra andre organisationer, som har indkøbt el-lastbiler. I kan også finde inspiration til udbudsmateriale for ladeinfrastruktur til person- og varebiler her.

Foto: Region Hovedstaden

Inden I går i gang med at lave et udbud, er det vigtigt at I kortlægger jeres behov til hvad jeres kommende ladestander skal kunne.

Når I har kortlagt jeres behov, anbefales det at I afholder en markedsdialog med de forskellige lastbilproducenter, så I sammen kan finde den bedste løsning til jeres behov.

Udbudsmateriale

Herunder kan I finde udbudsmateriale fra andre offentlige organisationers udbudsprocesser, som I kan bruge som inspirationskilde. Udbuddene er opstillet i kronologisk rækkefølge, hvor det nyeste fremgår øverst.

Repræsenterer du en offentlig organisation, som har været igennem en udbudsproces på ladeinfrastruktur til el-lastbiler, hvis indhold ikke fremgår på denne side, vil vi sætte stor pris på at blive kontaktet, med henblik på at kunne ligge materialet op, så andre organisationer kan finde inspiration i jeres arbejde.

  • Region Hovedstaden (2022) – Kommer snart