elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Elbil. Information. Fremtid.

Elbilviden.dk – din indgang til neutral viden om elbiler og ladestandere i Danmark – uanset om du køber privat, til erhverv eller er offentlig indkøber.

Læs mere om elbilviden.dk

Find et arrangement om elbiler

Konference

IDA Automotive konference – El i vejtransporten

Elektrificeringen på transport og energiområderne tager fart i disse år, og der er mange gode historier at fortælle, men også stadig barrierer, som skal overvindes. Vi tager temperaturen og drøfter fremtiden på konferencen om el i vejtransporten.

07 maj 2024 – kl. 08:00 – 18:00

Trinity Hotel og Konferencecenter, Fredericia
Gl. Færgevej 30
7000 Fredericia

100-995 kr afhængigt af IDA-medlemskab

Messe

eComExpo 2024

I oktober 2023 var der premiere på den første udgave af eComExpo. Den første fagmesse om og for omstilling til en fossilfri transportbranche. Her samledes for første gang ellastbiler, -varebiler, -knallerter, -ladcykler, udbydere indenfor opladning, beslutningstagere, meningsdannere og ikke mindst – slutbrugerne!  I 2024 skifter vi gear. Og bredder os. Betydeligt! Her er plads til […]

24 – 25 oktober 2024 – kl. 08:00 – 16:00

Bella Center
København

DKK 375 ex. moms. Fredagsbillet gælder også til eCarExpo.

Messe

eCarExpo 2024

eCarExpo er: – et mødested, der favner både den elektrificerede bil og alle mulige tænkelige tre- og tohjulede køretøjer, som dukker op med skiftet til eldrift. – et møde- og handelssted for hele infrastrukturen bag elektrificeringen, for tech-industrien, der forsyner køretøjerne med opladning og energiselskaberne, der sørger for, at vi får strøm fra mange forskellige […]

25 – 27 oktober 2024 – kl. 08:00 – 16:00

Bella Center
København

Fredag: DKK 395 ex. moms, inkl. adgang til eComExpo. Lørdag: DKK 195. Søndag: DKK 145.

Partnerne bag elbilviden.dk

Region Hovedstaden var initiativtager til Elbilviden.dk og har leveret alle tekster (undtagen nyhederne) til elbilviden.dk til og med 2023.

Fra 2024 er Gate 21 er projektejer af elbilviden.dk Sammen med DTU sikrer Gate 21, at alle tekster på elbilviden (med undtagelse af nyhederne) er uvildige i forhold til produkter samt økonomiske og politiske interesser blandt partnerne.

Teksterne er godkendt af partnerne for at sikre, at hele branchen kan bakke op om indholdet på hjemmesiden og at ingen tekster favoriserer dele af markedet. Alle tekster og tekstændringer, inklusiv nyheder, skal godkendes af Region Hovedstaden inden de publiceres. Nyhederne på elbilviden.dk må ikke indeholde tilbud eller rabatter på produkter.

Udvælgelsen af partnere til Elbilviden.dk er baseret på at sikre viden fra en bred skare af de vigtigste aktører blandt offentlige og private partnere indenfor dagsordenen. Partnerne har frivilligt valgt at deltage og bidrager økonomisk til driften af elbilviden.dk ved at medfinansiere lønningen til redaktøren, som er lokaliseret hos Region Hovedstaden. Støttemedlemmer bidrager ikke økonomisk.

Elbilviden har en styregruppe med bred repræsentation af partnerkredsen med løbende udskiftning ved valg. Styregruppen tager beslutning om økonomi, udvikling af nye features, nye partnere etc. for elbilviden.dk. Styregruppemøder afholdes af Gate 21, som forbereder møderne med dagsordenpunkter efter behov. Se medlemmerne af styregruppen nederst på siden Om elbilviden.dk

Partnere fra offentlig sektor

Partnere fra privat sektor

Støttemedlemmer