Homepage — elbilviden.dk
elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Try Edge

Elbil. Information. Fremtid.

Elbilviden.dk – din indgang til neutral viden om elbiler og ladestandere i Danmark – uanset om du køber privat, til erhverv eller er offentlig indkøber.

Læs mere om elbilviden.dk

Oplad. Nemt. Fleksibelt

Kom hurtigt og nemt til nærmeste offentlige ladestander med elbilviden.dk’s oversigt.

Find en ladestander her

Kør. Grønt. Lydløst.

Find din næste bil – grønt og fremtidssikret – i elbilviden.dk’s oversigt over elbiler på det danske marked. Både til dig, der har behov for en mindre bil og til dig, der har brug for lidt flere hestekræfter.

Find din nye elbil her

Få de seneste nyheder om elbiler her

Se kun udvalgte emner


Elbiler

Honda

2020 HONDA E

Læs om Hondas nye Honda e model, som har fået international anerkendelse på Genève Motor Show i 2019.

Læs mere

Ladning

E.ON

E.ON Drive app – alle elbilister kan nu betale direkte i vores app

Lad op på landets største netværk – uden E.ON-abonnement. Vi har over 1.600 ladepunkter fordelt over hele Danmark. Og de skal være nemme at lade op på. Derfor kan du nu downloade vores app og betale direkte via den.

Læs mere

Ladning

Clever

Clever vil opsætte cirka 6.000 nye ladepunkter i Region Hovedstaden

Ladeoperatøren Clever vil inden udgangen af 2025 etablere flere end 10.000 nye, offentlige ladepunkter i hele landet. Omkring 6.000 af dem bliver placeret i Region Hovedstaden, hvor behovet for offentlig opladning er størst. Allerede nu er den første urbane lynladestation med Clevers prisvindende design godkendt på Frederiksberg.

Læs mere

Ladning

Clever

Clever vil etablere flere end 10.000 offentlige ladepunkter til elbiler inden udgangen af 2025

Ladeoperatøren Clever melder nu ud, at selskabet inden udgangen af 2025 vil etablere flere end 10.000 nye, offentlige ladepunkter fordelt i hele Danmark, der vil bidrage til omstillingen af transportsektoren og målsætningen om 70 % reduktion af drivhusgasser i 2030. Udmeldingen kommer midt i de politiske elbilforhandlinger og ledsages af en opfordring fra Clever til politikerne: Fokusér på lave afgifter på elbiler og billig strøm til bilisterne, så klarer markedet ladeinfrastrukturen.

Læs mere

Elbiler

Renault

Renault Mégane som ren elbil

I 2011 lancerede Renault sin første rigtige elbil – Renault Zoe. Ti år senere er den solgt i mere end 234.000 styks. Nu løftes sløret for endnu en bestseller – Renault Megane eVision.

Læs mere

Find et arrangement om elbiler

Vælg type af arrangement


Søg i kalenderen


Sorry, no posts matched your criteria.

Partnerne bag elbilviden.dk

Region Hovedstaden / CPH Electric

Copenhagen Electric fungerer som videnscenter, sparringspartner og projekt initiator. Vi skaber partnerskaber med virksomheder og kommuner og faciliterer indsatsen for grøn omstilling til e-mobilitet.

Gå til partnerens hjemmeside

FDM

FDM er for både nye og de rutinerede bilister med elbil. Hos FDM får du råd, viden og vejledning om livet med elbil, herunder rækkevidde, test og opladning. Som medlem får du individuel rådgivning og adgang til særlige fordele – blandt andet forsikring.

Gå til partnerens hjemmeside

Honda

Honda er en af de største motorproducenter i verden. Honda har solgt mere end 100 mio. biler og er pionerer indenfor udvikling af nye teknologier så som hybrid og brint. I slutningen af 2022 er alle vores modeller elektrificerede.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Syddanmark

Region Syddanmark omstiller alle transportmidler. Det gælder regionens egne tjenestebiler, som udskiftes til elbiler inden 2030, udviklingsprojekter for omstilling af den tunge transport og Region Syddanmarks ambulancer.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Sjælland

Region Sjælland arbejder for at øge mobiliteten og sikre en attraktiv og sammenhængende region. Anvendelsen af grønne drivmidler skal derfor styrkes – i tæt sammenhæng med den kollektive trafik.

Gå til partnerens hjemmeside

Spirii

På baggrund af mange års erfaringer tilbyder Spirii en platform og løsninger til virksomheder og kommuner, der ønsker opladning til flådebiler, medarbejdere og gæster i elbil samt boligforeninger og private elbilister, der vil oplade hjemme.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Nordjylland

Region Nordjylland er Danmarks første KlimaRegion – og arbejder på at reducere CO2-udledningen blandt andet ved at bygge klimavenligt, anvende brændstoføkonomiske køretøjer og bruge klimavenlige produkter og materialer.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Midtjylland

Region Midtjylland vil reducere klimaftrykket fra transport af varer, patienter og medarbejdere ved at minimere antallet af kørte kilometer og omstille til grønne drivmidler som biogas, biodiesel, brint og el.

Gå til partnerens hjemmeside

Renault

Renault Zoe er Europas bedst sælgende elbil med ikke færre end 243.138 solgte siden 2011. Renault står for hver 3. solgte varebil på el. I 2022 introducerer Renault Europas billigste elbil Dacia Spring og senere på året kommer Renault Megane eVision.

Gå til partnerens hjemmeside

E.ON

EON ejer og driver Danmarks største ladenetværk med grøn strøm fra vedvarende energikilder. Få adgang til mere end 1.600 ladepunkter fordelt i byer og langs motorveje. Find dem i appen EON Drive.

Gå til partnerens hjemmeside

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen har i 2020 etableret et Klimasekretariat, som arbejder med grøn omstilling i vejtransport, herunder eldrevne køretøjer. Sekretariatet bidrager blandt andet med viden om elbiler.

Gå til partnerens hjemmeside

Maxus By Manniche

Manniche A/S var en af kræfterne til at få det rene 100% elbil mærke, MAXUS til Danmark. Vi leverer varebiler til kommuner, firmaer samt køretøjer til Taxa branchen.

Gå til partnerens hjemmeside

Clever

Clever er nem opladning på dine vilkår. Med Clevers produkter får du fuld frihed på vores hastigt voksende netværk, uanset om du vil lade ubegrænset til en fast pris eller betale fra gang til gang.

Gå til partnerens hjemmeside

Mazda

Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan. Vi er et multinationalt selskab med stor respekt for vores japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre.

Gå til partnerens hjemmeside

DTU Elektro

DTU Elektro har cirka 200 medarbejdere og har aktiviteter inden for blandt andet elektriske energisystemer, komponenter og elektronik. Vi samarbejder med både danske og udenlandske universiteter og virksomheder.

Gå til partnerens hjemmeside

Vejdirektoratet

Vejdirektoratet planlægger, anlægger og driver statens veje. Det vil sige motorveje, motortrafikveje, en stor del af landevejene og mange af landets broer. I alt cirka 3.800 kilometer.

Gå til partnerens hjemmeside

Nissan

I Europa har Nissan over 16.000 ansatte. I 2019 producerede Nissan cirka 465.000 biler i Europa. Nissan har en målsætning om nul-emission og nul fatale ulykker på vejene og er førende inden for elbiler.

Gå til partnerens hjemmeside

Gate 21

I Gate 21 arbejder kommuner, virksomheder og forskningsinstitutioner for at skubbe til den grønne omstilling. Vi udvikler, tester og udbreder løsninger, der understøtter bæredygtig, grøn mobilitet.

Gå til partnerens hjemmeside

FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters interesse- og forbrugerorganisation. Vi arbejder for flere elbiler og for den grønne omstilling af transporten. FDEL har 1.200 betalende medlemmer og mere end 6.000 følgere i hele Danmark.

Gå til partnerens hjemmeside

Rådet for Grøn Omstilling

Rådet for Grøn Omstilling er en uafhængig miljøorganisation, der arbejder for at fremme en grøn og bæredygtig omstilling af samfundet.

Gå til partnerens hjemmeside

Dansk Elbil Alliance

Dansk Elbil Alliance er brancheorganisationen for danske virksomheder med direkte kommerciel interesse i elbilers introduktion i Danmark.

Gå til partnerens hjemmeside

Sperto

Sperto er Danmarks åbne ladenet! Sperto tilbyder opladning i offentligheden til kr. 2,50-3,50/kWh og har også særdeles attraktive løsninger til private, boligforeninger, virksomheder og kommuner.

Gå til partnerens hjemmeside

18 af 17