elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Partner: Clever

Clever er nem opladning på dine vilkår. Med Clevers produkter får du fuld frihed på vores hastigt voksende netværk, uanset om du vil lade ubegrænset til en fast pris eller betale fra gang til gang.

Gå til partnerens hjemmeside

ladning

Clever

Clever: Clever vil opsætte cirka 6.000 nye ladepunkter i Region Hovedstaden

Ladeoperatøren Clever vil inden udgangen af 2025 etablere flere end 10.000 nye, offentlige ladepunkter i hele landet. Omkring 6.000 af dem bliver placeret i Region Hovedstaden, hvor behovet for offentlig opladning er størst. Allerede nu er den første urbane lynladestation med Clevers prisvindende design godkendt på Frederiksberg.

Læs mere

6. november, 2020

ladning

Clever

Clever: Clever vil etablere flere end 10.000 offentlige ladepunkter til elbiler inden udgangen af 2025

Ladeoperatøren Clever melder nu ud, at selskabet inden udgangen af 2025 vil etablere flere end 10.000 nye, offentlige ladepunkter fordelt i hele Danmark, der vil bidrage til omstillingen af transportsektoren og målsætningen om 70 % reduktion af drivhusgasser i 2030. Udmeldingen kommer midt i de politiske elbilforhandlinger og ledsages af en opfordring fra Clever til politikerne: Fokusér på lave afgifter på elbiler og billig strøm til bilisterne, så klarer markedet ladeinfrastrukturen.

Læs mere

6. november, 2020