elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Try Edge

Lucas Klosterskov Perkild

Elbiler7. november, 2020

Honda: 2020 HONDA E

Læs om Hondas nye Honda e model, som har fået international anerkendelse på Genève Motor Show i 2019.

2020 Honda e

Lucas Klosterskov Perkild

7. november, 2020

Den helt nye EV-specifikke platform er konstrueret til at tilbyde en spændende og ubesværet elektrisk ydelse med enestående køreegenskaber i bymiljøer. En kraftfuld elektrisk motor, kompakte proportioner, en venderadius på 4,3 meter, en vægtfordeling på 50:50 og et lavt tyngdepunkt kombineres for at give bilen en sporty og dynamisk karakter. Resultatet er en støjsvag, jævn og komfortabel kørsel med øjeblikkelig acceleration, der gør det nemt at navigere i travle gader. Foruden enkeltpedalstyring har Honda e også to køretilstande; Normal for en rolig og raffineret kørsel rundt i byen og Sport for øget lydhørhed.

Honda e fås i to klasser – Honda e leverer en rækkevidde på 222 km (WLTP) sammen med en omfattende standardspecifikation. Honda e Advance kan fås med enten 16″ eller 17″ alufælge, en øget motoreffekt og et centralkamera-spejlsystem, der kan tændes for at videresende billedet fra et centralt bakkamera til bakspejlskærmen. Andre opgraderinger omfatter et mere kraftfuldt lydsystem, varme i forrude og rat samt den smarte Honda parkeringspilot.

Det avancerede elektriske drivaggregat anvender gennemprøvede Honda-elektrificeringsteknologier med hurtig opladningskapacitet til at imødekomme kravene til daglig pendling. Batteriet med den høje kapacitet på 35,5 kWh giver en rækkevidde på 222 km (WLTP) og kan oplades til 80 procent med kun 30 minutters hurtig opladning. Et unikt termisk styringssystem optimerer batteriets rækkevidde ved høje og lave temperaturer, så bilen kan opretholde den optimale kørerækkevidde, og muliggør samtidig hyppigere hurtig DC-opladning.

Honda e står i spidsen for brandets “Electric Vision”-strategi for den europæiske region, som repræsenterer en forpligtelse til et mere bæredygtigt udvalg af modeller. Den dristige ambition gør ud på at elektrificere alle Hondas mainstream-modeller i Europa inden 2022 og ligger tre år foran det tidligere annoncerede 2025-mål, hvilket viser den tillid, Honda har til sin velprøvede elektriske og hybride drivaggregat-teknologi.

Du kan læse mere om Honda e her.