elbilviden.dk

This website doesn't support IE. Please, open this page in another browser.

Elbil. Information. Fremtid.

Elbilviden.dk – din indgang til neutral viden om elbiler og ladestandere i Danmark – uanset om du køber privat, til erhverv eller er offentlig indkøber.

Læs mere om elbilviden.dk

Oplad. Nemt. Fleksibelt.

Kom hurtigt og nemt til nærmeste offentlige ladestander med elbilviden.dk’s oversigt.

Find en ladestander her

Kør. Grønt. Lydløst.

Find din næste bil – grønt og fremtidssikret – i elbilviden.dk’s oversigt over elbiler på det danske marked. Både til dig, der har behov for en mindre bil og til dig, der har brug for lidt flere hestekræfter.

Find din nye elbil her
Middelfart arrangement

Partnerne bag elbilviden.dk

Region Hovedstaden er projektejer og initiativtager til Elbilviden.dk og har leveret alle tekster (undtagen nyhederne) til elbilviden.dk. Sammen med DTU sikrer Region Hovedstaden, at alle tekster på elbilviden (med undtagelse af nyhederne) er uvildige i forhold til produkter samt økonomiske og politiske interesser blandt partnerne.

Teksterne er godkendt af partnerne for at sikre, at hele branchen kan bakke op om indholdet på hjemmesiden og at ingen tekster favoriserer dele af markedet. Alle tekster og tekstændringer, inklusiv nyheder, skal godkendes af Region Hovedstaden inden de publiceres. Nyhederne på elbilviden.dk må ikke indeholde tilbud eller rabatter på produkter.

Udvælgelsen af partnere til Elbilviden.dk er baseret på at sikre viden fra en bred skare af de vigtigste aktører blandt offentlige og private partnere indenfor dagsordenen. Partnerne har frivilligt valgt at deltage og bidrager økonomisk til driften af elbilviden.dk ved at medfinansiere lønningen til redaktøren, som er lokaliseret hos Region Hovedstaden. Støttemedlemmer bidrager ikke økonomisk.

Elbilviden har en styregruppe med bred repræsentation af partnerkredsen med løbende udskiftning ved valg. Styregruppen tager beslutning om økonomi, udvikling af nye features, nye partnere etc. for elbilviden.dk. Styregruppemøder afholdes af Region Hovedstaden, som forbereder møderne med dagsordenpunkter efter behov.

Region Hovedstaden / CPH Electric

Copenhagen Electric fungerer som videnscenter, sparringspartner og projekt initiator. Vi skaber partnerskaber med virksomheder og kommuner og faciliterer indsatsen for grøn omstilling til e-mobilitet.

Gå til partnerens hjemmeside

E.ON

EON ejer og driver et af Danmarks største ladenetværk med grøn strøm fra vedvarende energikilder. Få adgang til mere end 1.600 ladepunkter fordelt i byer og langs motorveje. Find dem i appen EON Drive.

Gå til partnerens hjemmeside

Nissan

I Europa har Nissan over 16.000 ansatte. I 2019 producerede Nissan cirka 465.000 biler i Europa. Nissan har en målsætning om nul-emission og nul fatale ulykker på vejene og er førende inden for elbiler.

Gå til partnerens hjemmeside

Ai Consulting

Specialister indenfor: Flådestyring, forretningsudvikling, ledelses- og bestyrelsesudvikling, sælger- og bilforhandlerudvikling.

Gå til partnerens hjemmeside

FDM

FDM er for både nye og de rutinerede bilister med elbil. Hos FDM får du råd, viden og vejledning om livet med elbil, herunder rækkevidde, test og opladning. Som medlem får du individuel rådgivning og adgang til særlige fordele – blandt andet forsikring.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Syddanmark

Region Syddanmark omstiller alle transportmidler. Det gælder regionens egne tjenestebiler, som udskiftes til elbiler inden 2030, udviklingsprojekter for omstilling af den tunge transport og Region Syddanmarks ambulancer.

Gå til partnerens hjemmeside

Audi

’Vorsprung durch Technik’ har de seneste 50 år defineret Audis DNA. Audi har stor fokus på bæredygtighed, elektrificering og digitalisering. Audis mål er 20 eldrevne modeller i 2025 og derfor afvikler Audi produktionen af de sidste forbrændingsmotorer inden 2033.

Gå til partnerens hjemmeside

ŠKODA

ŠKODAs DNA er rummelighed, kvalitet for pengene og dynamisk design. ŠKODA er blandt de bilmærker, der holder restværdien bedst. ŠKODAs fremtid er grøn, idet ŠKODA planlægger mere end 10 biler med eldrift inden udgangen af 2022.

Gå til partnerens hjemmeside

Q8

Q8 er et brændstof- og energiselskab og en detailhandelskæde med +1000 stationer i Danmark og Sverige. Vi er en bæredygtig ”muliggøre for mennesker i bevægelse”, og vi arbejder kontinuerligt med bæredygtige løsninger. I den forbindelse tilbyder vi ladeløsning til privat, firmaer – både hjemme og på farten.

Gå til partnerens hjemmeside

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen har i 2020 etableret et Klimasekretariat, som arbejder med grøn omstilling i vejtransport, herunder eldrevne køretøjer. Sekretariatet bidrager blandt andet med viden om elbiler.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Midtjylland

Region Midtjylland vil reducere klimaftrykket fra transport af varer, patienter og medarbejdere ved at minimere antallet af kørte kilometer og omstille til grønne drivmidler som biogas, biodiesel, brint og el.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Sjælland

Region Sjælland arbejder for at øge mobiliteten og sikre en attraktiv og sammenhængende region. Anvendelsen af grønne drivmidler skal derfor styrkes – i tæt sammenhæng med den kollektive trafik.

Gå til partnerens hjemmeside

DTU Elektro

DTU Elektro har cirka 200 medarbejdere og har aktiviteter inden for blandt andet elektriske energisystemer, komponenter og elektronik. Vi samarbejder med både danske og udenlandske universiteter og virksomheder.

Gå til partnerens hjemmeside

Clever

Clever er nem opladning på dine vilkår. Med Clevers produkter får du fuld frihed på vores hastigt voksende netværk, uanset om du vil lade ubegrænset til en fast pris eller betale fra gang til gang.

Gå til partnerens hjemmeside

Spirii

På baggrund af mange års erfaringer tilbyder Spirii en platform og løsninger til virksomheder og kommuner, der ønsker opladning til flådebiler, medarbejdere og gæster i elbil samt boligforeninger og private elbilister, der vil oplade hjemme.

Gå til partnerens hjemmeside

Renault

Renault Zoe er Europas bedst sælgende elbil med ikke færre end 243.138 solgte siden 2011. Renault står for hver 3. solgte varebil på el. I 2022 introducerer Renault Europas billigste elbil Dacia Spring og senere på året kommer Renault Megane eVision.

Gå til partnerens hjemmeside

Charge4Go

Charge4Go leverer en EV ladeplatform, der gør det muligt for operatører at gøre deres stationer tilgængelige for elbilister. Førere får en samlet løsning, og virksomheder kan problemfrit administrere flere førere og biler.

Gå til partnerens hjemmeside

Mazda

Mazda blev grundlagt i 1920 i Japan. Vi er et multinationalt selskab med stor respekt for vores japanske arv. Hos Mazda tror vi på, at man skal udfordre konventionerne for at gøre ting bedre.

Gå til partnerens hjemmeside

Vejdirektoratet

Vejdirektoratet planlægger, anlægger og driver statens veje. Det vil sige motorveje, motortrafikveje, en stor del af landevejene og mange af landets broer. I alt cirka 3.800 kilometer.

Gå til partnerens hjemmeside

Region Nordjylland

Region Nordjylland er Danmarks første KlimaRegion – og arbejder på at reducere CO2-udledningen blandt andet ved at bygge klimavenligt, anvende brændstoføkonomiske køretøjer og bruge klimavenlige produkter og materialer.

Gå til partnerens hjemmeside

Honda

Honda er en af de største motorproducenter i verden. Honda har solgt mere end 100 mio. biler og er pionerer indenfor udvikling af nye teknologier så som hybrid og brint. I slutningen af 2022 er alle vores modeller elektrificerede.

Gå til partnerens hjemmeside

Maxus By Manniche

Manniche A/S var en af kræfterne til at få det rene 100% elbil mærke, MAXUS til Danmark. Vi leverer varebiler til kommuner, firmaer samt køretøjer til Taxa branchen.

Gå til partnerens hjemmeside

FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters interesse- og forbrugerorganisation. Vi arbejder for flere elbiler og for den grønne omstilling af transporten. FDEL har 1.200 betalende medlemmer og mere end 6.000 følgere i hele Danmark.

Gå til partnerens hjemmeside

Sperto

Sperto er Danmarks åbne ladenet! Sperto tilbyder opladning i offentligheden til kr. 2,50-3,50/kWh og har også særdeles attraktive løsninger til private, boligforeninger, virksomheder og kommuner.

Gå til partnerens hjemmeside

Rådet for Grøn Omstilling

Rådet for Grøn Omstilling er en uafhængig miljøorganisation, der arbejder for at fremme en grøn og bæredygtig omstilling af samfundet.

Gå til partnerens hjemmeside

Tesla

Teslas mission er at accelerere verdens overgang til bæredygtig energi. Tesla forsætter med at gøre elbiler tilgængelige til overkommelige priser for flere og flere mennesker og accelerer derved brugen af ren transport og ren energiproduktion.

Gå til partnerens hjemmeside

Dansk Elbil Alliance

Dansk Elbil Alliance er brancheorganisationen for danske virksomheder med direkte kommerciel interesse i elbilers introduktion i Danmark.

Gå til partnerens hjemmeside

Gate 21

I Gate 21 arbejder kommuner, virksomheder og forskningsinstitutioner for at skubbe til den grønne omstilling. Vi udvikler, tester og udbreder løsninger, der understøtter bæredygtig, grøn mobilitet.

Gå til partnerens hjemmeside

18 af 22